Blog de Sant Jordi 2021

El dia de Sant Jordi és molt especial i màgic, pels carrers podem trobar paradetes per comprar o regalar llibres a les persones que són especials per nosaltres. 

Us animeu a escriure ressenyes d'aquells llibres que recomanaríeu als vostres companys/es?

De ben segur que ens podrà ajudar per triar el llibre que volem aquest Sant Jordi!!!



Comentarios

  1. El llibre que recomano als meus companys es "LeoTube". Tracta sobre uns germans que fan reptes. M'ha agradat molt i segur que a vosaltres també us agradarà.

    ResponderEliminar
  2. El llibre que recomano als compays es "superpatata" . es un comic i tracta sobre un superheroi que un malvat ho va convertir en una patata pero conserva els seus poders.

    ResponderEliminar
  3. El llibre que recomano als meus companys es MAX I MIA I ELS PIRATES. Tracta d'una familia que viatja quan tothom dorm i somia, i en aquesta aventura van amb pirates.

    ResponderEliminar
  4. Jo recomano el llibre "Un dia en el camp" als meus companys. Tracta d'històries de Hello Kitty i la seva família, quan passen el dia d'excursió en el camp. És un dels meus llibres favorits!

    ResponderEliminar
  5. Hola, sóc el Luca, alumne de 6èB i m'agradaria recomanar el Diari d'Anna Frank, penso que us agradarà molt si us agraden els llibres de Drama i les històries sobre la Guerra. és un dels meus llibres preferits!

    ResponderEliminar
  6. Em dic Kotia i vaig a la classe dels Surfistes! M'agradaria recomanar un llibre de Manga que és titula: THE PROMISED NEVERLAND. Si t'agrada el Manga no dubtis en llegir-lo!

    ResponderEliminar
  7. Hola em dic George i m'encanta el Manga, per això vull recomanar el llibre ATAQUE A LOS TITANES!

    ResponderEliminar
  8. Sóc la Saida de 6è B i volia recomanar LA MÚSICA DEL SILENCI de Patrick Rothfuss, és un dels meus llibres preferits!

    ResponderEliminar
  9. Hola, sóc la Laia de la classe dels Surfistes i us volia recomanar el llibre de "MUJERCITAS", és una novel·la romàntica que t'enganxarà des de la primera pàgina.

    ResponderEliminar
  10. hola soc el Roger us racomendo un llibre que es diu "Los compas escapan de la prision" estrata que son amics i entan intentand escapa de una praso!

    ResponderEliminar
  11. Xènia García González
    El llibre que recomano als meus companys es "L'Agus i els monstres, Sant Jordi de les galàxies". Tracta sobre un nen que viu amb una colla de monstres amb qui comparteix lectures i aventures con la de Sant Jordi al obrir el llibre.

    ResponderEliminar
  12. Xènia García González 2°b Coralls
    El llibre que recomano als meus companys es "L'Agus i els monstres, Sant Jordi de les galàxies". Tracta sobre un nen que viu amb una colla de monstres amb qui comparteix lectures i aventures con la de Sant Jordi al obrir el llibre.

    ResponderEliminar
  13. Hola, soc el Mauro de la classe de 6è submarinistes i el llibre que us vull recomanar es diu “juntos en Roma”. En Mateo, que és el protagonista de la història, viatja amb els seus amics a la ciutat italiana de Roma per a participar en un concurs. Tot és perfecte fins que, els seus mòbils deixen de tenir cobertura, perden les seves maletes i no tenen diners. Junts, han d’intentar sobreviure. Vaig començar llegint el primer llibre i ja estic esperant a que publiquin el tercer!

    ResponderEliminar
  14. hola soc la Ivet Garcia Ferrer de 1erA Grumets. El llibre que recomano es "Los ruidos de la noche". El llibre es pot llegir per davant i per darrera. Per una banda explica el que ens imaginem dels sorolls que sentim durant la nit i per l'altre banda ens explica que son aquests sorolls realment. M'agradaria que el llegiu perque ajuda aamb less por que poddem tenir durant la nit.

    ResponderEliminar
  15. Hola soc la Lluna de 1rA. El llibre que recomano es: "les germanes petites de les lletres divertides". Son petites historias de les lletres grans i petites de l'abecedari.

    ResponderEliminar
  16. Hola soc la Adriana de primer A, el libre que recomano es, "La misteriosa magia de las súper ratitas", trata de dos germanes que conviden a dos amigues a una festa de pijames, que a una de les germanes perd un un collararet, y trobar-lo es una aventura. M'agradat molt.

    ResponderEliminar
  17. Soy Danae y el libro que recomiendo es el de " los compas ". Trata de tres chicos que buscan un diamante legendario . Los protagonistas son Mikercrack, el trollino y timba. Os lo recomiendo!

    ResponderEliminar
  18. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  19. Hola soy Crislany de 1rA
    El libro que recomiendo es,EL NAN I LES ABRAÇADAS PERDUDES
    Victor le encanta los abrazos,piensa que son mágicos.Que un abrazo bien fuerte puede ser muy poderoso...

    ResponderEliminar
  20. Hola em dic Cristian i m´hagradaria recomenarvos el llibre MILAGROS DE NAVIDAD anquara que no sigui nadal.
    Es un llibre molt entretingut que va de una persona molt rica i molt avara que no gasta ni un sol centim, es molt entretingut!!!

    ResponderEliminar
  21. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  22. Hola, sóc la Martina de 6è submarinistes i us vull recomanar el llibre de. Contes de bona nit per a nenes rebels, és un llibre que parla sobre dones molt valentes que han canviat el món. Aquest llibre és la demostració de que els somnis es poden fer realitat.

    ResponderEliminar
  23. Hola, sóc l'Eva de 6è submarinistes i vull recomanar aquest llibre de L'ADA GOTH i el ratolí fantasma. Va de l'ada goth (la protagonista) que viu en una mansió escalofriant amb el seu pare i com a minim mitja dotzena de fantasmes. No té amics però tot canvia quan coneix al ratolí. Passaran moltes coses més que ni t'imagines... T'apuntes!!!!!

    ResponderEliminar
  24. Hola! Soc en Aitor de la classe dels Fars. Jo recomeno el llibre Max Einstein. La Max es una nena que te 12 anys i va a la universitat! Pot parlar amb en Albert Einstein i resol els problemas del mon amb la ciencia i els seus amics. Espero que us agradi aquest llibre com a mi.

    ResponderEliminar
  25. Hola! Soc en Julen, de la classe dels mariners. Jo recomeno el llibre en Coco da la volta al mon perque parla de aventures i te cartes que tenen pistes de com salvar el seu amic. Espero que us agradi Adeu!.

    ResponderEliminar
  26. hola Soc el Josué de la classe dels fars.el llibre que recomeno es los transportes trata de que en la
    época de los romanos en el año 1000 a. C. se inventaron los primeros carruajes para cargar cosas pesadas. Me gustaría que todos puedan leerlo en la biblioteca Joan Oliva

    ResponderEliminar
  27. Hola sóc el Gerard de la classe dels Llaguts que recomano ``One piece´´ És una saga d'Anime molt divertida ,de pirates en busca del ``one piece´´ una Peça durant la busqueda
    hi han conbats per fer-se amb el tresor espero que us agradi!

    ResponderEliminar
  28. Hola, jo sóc la Sara de la classe dels Llaguts.El llibre que recomano es el de "Harry Potter y el legado maldito", si t'agrada Harry Potter i no vols que la saga de Harry Potter s'acabi, aquesta es l'història dels fills dels protagonistes de les pel·lícules, tracta d'aventures i de misteris.

    ResponderEliminar
  29. Hola soc l'Ester de la classe 5è Llaguts, el llibre que recomano es titula: "Arsenè Lupin" tracta que el protagonista Arsenè Lupin, es un lladre professional, però el posen a la presó. Arsenè Lupin s'ha d'escapar de la presó ha d'escapar de les investigacions de Sherlok Holmes. S'escaparà?
    Llegeix-te'l i ho sabràs.

    ResponderEliminar
  30. Hola, sóc la Mireia de 5è Llaguts i us volia recomanar el llibre de: "Els forasters del temps l'aventura dels Vallbona amb els vikings". Va sobre una família i unes veïnes que viatgen a través del temps i l'espai amb forats negres, han de trobar el martell de Thor per ajudar a un viking però el martell pot destruir el món. Es molt divertit o m'agradaria que us el llegissiu.

    ResponderEliminar
  31. Hola, sóc la Neus, sóc de la classe de 5é Els Llaguts i vull recomanar un llibre anomenat "El mundo de Indy i la epidemia del bullying".Es tracta de que un senyor que crea una epidemia de bullyng .El recomano molt es molt xulo i es pot trobar en totes les llibreries.

    ResponderEliminar
  32. Hola, sóc la Gabriela de 6èA submarinistes el llibre que bui recomanar es titula "Els perseguidors de paraules." El llibre tracta d'una nena, la Noa, ella es molt inquieta i molt observadora. Un matí, descobreix un misteri que la deixa molt intrigada: les paraules desapareixen...
    Per resoldre aquest enigma, la Noa anirà a la bibilioteca de l'escola. Allà començarà una trepidant història d'aventures plena de personatges fantàstics: apòstrofs diminuts, barbarismes llefiscosos... i un monstre sense nom a punt per destruir les paraules.
    A mi m'agradat bastant

    ResponderEliminar
  33. Hola soy Hernan y os vengo a comentar un libro llamado splatoon trata de els inklings knitcap,headphones,megane i googles que que atraves de combates territoriales tienen que ser el mejor equipo i ganar la copa corocoro lo conseguiran?

    ResponderEliminar
  34. Hola sóc la Noa de la clase de 3r Fars i us recomano el llibre de Geronimo Stilton Operacion Panetone .Tracta de que van a la exposició de Milán i quan entren van robar la recepta del panettone i el Geronimo investiga que ha passat.

    ResponderEliminar
  35. Hola soc el Joan de la classe dels Fars.El llibre que jo recomano es diu "Batecs de vida". La seva autora és la Bea Ramos. És molt xulo perque t' expliquen un munt de històries i com hi han tantes que mail t' avorriràs. adeu

    ResponderEliminar
  36. Hola sóc l'Anna de la classe dels Fars. El llibre que jo us recomano és 'El Sol fa tard'. Aquest llibre també li agrada molt al meu germà petit i li llegeixo sovint. Tracte de l'ajuda que necesita el Sol per arribar al cel un dia que s'ha adormit. Us el recomano.

    ResponderEliminar
  37. Hola soc el Leo i el llibre que vui recomenar es diu THE CRAAZY HACKS y el misterio del anillo el llibre parla de 3 germans youtubers que klaus es un noi que fa invents del futur klaus lis manda un anell del futur desitjo que pudeu comprarlo i que us agradi ADEUUU!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  38. Hola soc el Mario de la classe dels fars el llibre que recomano es el Agus i els monstres es tracte de un nen que es diu Agus que un dia va trobar un monstre que semblava un peluix

    ResponderEliminar
  39. Hola soc el Álex i soc de la classe dels Fars.El llibre dels compas i el diamantito leguendario es mui guai porque al final consiguen matar al titan oscuro.Te lo recomiendo adiooooooooos







































































    ResponderEliminar
  40. Hola soc la Basmala. El llibre que recomano als meus companys es Mumú . És la história real d`un elefant des que neix, fins que es dievé cap del ramat.

    ResponderEliminar
  41. Hola soc en Lucio el llibre que recomano als meus amics i companys es.´´Els millors 365 contes.´´
    Tracta de petites histories per cada dia i tracte de animals,mags,guerrers,princeses,cavallers i pirates.Espero que us agradi per gegirlo

    ResponderEliminar
  42. Hola soc el Luciano de 3B.Us recomano MAFALDA es molt gracios me agradaria que tots u lleixen

    ResponderEliminar

Publicar un comentario